geothermica-achtergrond.png

Zonnepanelen

Geothermica adviseert ook zonnepanelen als totaaloplossingen voor het duurzaam inrichten van uw pand of woning.

Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen die alleen stroom geleid als er licht op valt. Zodra de zon op het paneel schijnt, ontstaat er een elektrische stroom tussen de positieve lading bovenop de cel en de negatieve lading eronder. Een omvormer zet deze stroom vervolgens om in wisselstroom die u in uw huis of pand kunt gebruiken voor de warmtepomp en andere elektronische apparaten. Hiermee zal koelen met uw warmtepomp gratis zijn.

 

Duurzame energie

Duurzame, verantwoorde energie is belangrijk voor ons milieu en ook voor u. Nu en in de toekomst. Onze aardwarmteproducten gaan immers uit van een minimale levensduur van 50 jaar! Dit betekent dat uw Geothermica-product ook over 50 jaar nog steeds het optimale rendement behaalt.
Energie kan op diverse manieren verkregen worden, bijvoorbeeld door dit uit de zon, aarde, de lucht of uit het water te halen. Bij Geothermica bent u aan het juiste adres voor uw duurzame energiebron en meer!

Specialist in duurzame warmtebronnen

Uw gehele duurzame installatie kan door Geothermica worden verzorgd. Dit betekent voor u: de bron, de warmtepomp en het afgiftesysteem worden geheel naar uw wens geplaatst en aangepast aan de omgevingsmogelijkheden. Natuurlijk bent u ook voor deelproducten bij ons aan het goede adres.

Geothermica heeft niet alleen gedegen ervaring met het verzorgen van duurzame installaties voor bedrijfspanden, ook woningen worden door ons van één of meerdere duurzame installaties voorzien. Zo kan bijvoorbeeld aardwarmte ruimtes en tapwater verwarmen én ruimtes koelen. Een zonnepaneel of GEOWIND kan de stroom leveren die uw warmtepomp of woning/bedrijfspand nodig heeft. Ook kan deze stroom tijdelijk worden opgeslagen in een accupakket.

 

Specialist in duurzame energie

Algemene voorwaarden

030-2657604