geothermica-achtergrond.png

Partners

Natuurlijk levert Geothermica altijd de beste materialen, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over kwaliteit! Alle materialen die door Geothermica worden geleverd, kunnen natuurlijk ook op vakkundige wijze door ons worden geïnstalleerd. Goede installaties vragen om vakmanschap echter ook om hoogstaande (half) producten. Daarom werkt Geothermica met geselecteerde partners waarvan het ook distributeur is:

Als distributeur van Jansen uit Zwitserland kunnen wij u alles op geothermisch gebied aanbieden. Hierbij moet u onder andere denken aan: Sondes, Grout, Glycol en diverse collectoren waaronder de Powerwave en shark.

Daarnaast werken wij nauw samen met de IJBGROEP uit Lemmer. Zij hebben een unieke energiepaal.  Dit kan vaak de oplossing zijn bij nieuwbouw waarbij direct gekeken wordt naar verwarming en koeling van woningen of gebouwen. De IJB Comfortpaal® is een voorgespannen prefab betonnen heipaal voorzien van een speciaal in Zwitserland ontwikkelde warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar is over de gehele lengte van de paal aangebracht en zorgt voor een optimale uitwisseling van warmte/koude met de grond in een gesloten systeem.

Mastertherm misschien wel het meest vooruitstrevende warmtepomp merk uit Tsjechië. Hoogwaardige modulerende warmtepompen welke een hoog rendement hebben en lange levensduur. Onder producten kunt u nog meer informatie vinden over deze verschillende warmtepompen

Energiedamwand Om ook de nieuwste bron te kunnen aanbieden werken wij samen met energie-damwanden.nl water is de transporteur van de energie in de bodem. Waarom het dan niet gelijk uit oppervalkte waer halen. Een onuitputtelijke bron.

Specialist in duurzame energie

030-2657604